Prijenos uživo

12 Svi Mlađi kadeti uvjerljivi sa dvije pobjede

Odličan tjedan je iza naših mlađih kadeta koji su uvjerljivo savladali riječko Primorje i viškovski Sv.Matej u utakmicama s puno koševa...

ŠKRLJEVO – SV.MATEJ  93: 32 (26:6, 24:8, 24:8, 19:9)

ŠKRLJEVO: Pribanić 2, D.Vičević 13, Cupać 26, Pokrajac, Tkalčec 8, Mičetić 2, Domitrović 6, Tadej 10, Jurković 23, Sušanj 4.

SV.MATEJ: Topić 14, Srdoč 4, Šipić 9, Antunović, Šogolj, Murica, Škopić 1, Anić, Medur, Versić, Matulja 4.

Dragi gosti iz Viškova nažalost nisu imali prevelike šanse protiv raspoloženih škrljevčana. Škrljevo je krenulo sa par presječenih lopti koje Cupać i Jurković lako pretvaraju u poene. Vičević uz Cupaća i Jurkovića na vanjskim linijama jednostavno nisu dali gostima lagane poene, dok su vrlo brzo prelazili u kontranapade koje su uspješno završavali. Pod košem su Tadej, Tkalčec i Sušanj bili presnažni i previsoki za goste u čijim redovima su Topić i Šipić donekle uspijevali uzvratiti Škrljevu. Za svoj rođendan Stjepan Domitrović si je poklonio dvije prekrasne trice s kojima je podigao svoju klupu i publiku na veliki rođendanski pljesak.

PRIMORJE – ŠKRLJEVO 33:78

PRIMORJE: Cetina 2, Milaković 4, Brljavac 6, Fajdetić, Andlovec 2, Grbavac 9, Abramović 7, Pavlica.

ŠKRLJEVO: Pribanić 15, D.Vičević 29, A.Vičević 2, Pokrajac, Tkalčec 2, Mičetić 2, Domitrović 1, Tadej 2, Jurković 14, Sušanj 5, Kopajtić 6.

Odlična utakmica naših mlađih kadeta na gostovanju kod ekipe Primorja. Od samog početka košarkaši Škrljeva preuzeli su kontrolu nad utakmicom predvođeni Dominikom Vičevićem, Jurkovićem i Pribanićem koji je sa dvije trice potvrdio pobjedu.fotografija 2
LUKA CUPAĆ